Британците са предупредени за натрупване на сняг, което ще удари

...
Британците са предупредени за натрупване на сняг, което ще удари
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите стават лилави със сняг, преди бурята Катлийн да отприщи ветрове със скорост 70 мили в час

Британците са предизвестени за струпване на сняг, което ще удари някои региони на Обединеното кралство през днешния ден, преди бурята Катлийн да задуха и да донесе мощни ветрове.

Картите от WXCharts демонстрират огромен зимен метеорологичен фронт, обхващащ през днешния ден, като се притеснява, че падат до 6 см на час на някои места. Областите, в които се чака да е имало ветрове през нощта и тази заран, включват огромна част от Шотландия, както и в североизточна Англия.

Що се отнася до това, картите демонстрират какъв брой области на Шотландия са лилави, което значи, че има няколко области на нацията, които ще бъдат покрити със сняг. Жълто предизвестие за сняг също е в действие от Метеорологичната работа през днешния ден от 3 сутринта до 9 сутринта, на фона на предизвестия за пътища и железопътни линии, които евентуално ще бъдат наранени. Друг е в действие в различен регион на Шотландия за дъжд. На други места в Обединеното кралство през днешния ден се чака топло слънце в Англия и Уелс, с малко дъждове и вятър.

Предупреждение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР