Британците са предупредени как да разпознават дървеници и какво да

...
Британците са предупредени как да разпознават дървеници и какво да
Коментари Харесай

Инцидентите с дървеници са се удвоили през годината след нашествието в Париж - ето как да се отървете от вредителите

Британците са предизвестени по какъв начин да разпознават дървеници и какво да вършат, в случай че ги намерят, защото случаите са повече от се удвои.

Хиляди семейства са търсили помощ, с цел да се оправят с дървениците през последната година, а компаниите за битка с вредителите споделят, че са били „ залети “ с позвънявания. Това значи, че броят на хората в Обединеното кралство, употребяващи Гугъл за търсене на информация за грешките, се е нараснал съвсем четирикратно.

Инцидентите с дървеници, измерени сред септември и декември предходната година, са се нараснали със 122% по отношение на същия интервал 12 месеца по-рано съгласно нов отчет.

„ След увеличението на дървениците ние регистрирани предходната година, следим продължаващо повишаване на извикванията, което надвиши предстоящите сезонни модели “, сподели Пол Блекхърст, началник на Техническата академия в Rentokil Pest Control, който извърши проучването. „ Въпреки че това е евентуално, най-малко частично, да се дължи на нарасналата информираност за тези вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР