Британците са предупредени да се завият на топло, тъй като

...
Британците са предупредени да се завият на топло, тъй като
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава мрачно предупреждение за температура, тъй като живакът може да падне до -10C

Британците са предизвестени да се завият на топло, защото температурите са фрапантно настроени да паднат до -10C от довечера.

Метеорологичната работа разкри нежеланите условия единствено един ден откакто снегът удари елементи от страната, в това число региони чак на юг и елементи от Лондон и югоизток. Това идва, откакто тази заран хората се разсъниха в мразовити условия с температури до -2C.

Метеорологът от Метеорологичната работа Ейдън Макгивърн сподели, че през днешния ден ще има леден въздух и „ може би към сантиметър сняг на едно или две места на юг и югозапад “. Но синоптиците от този момент оповестиха, че студът ще се усеща още повече от довечера, изключително в северната част на Англия, защото температурите ще доближат най-високите 5C и най-ниските -10C.

Междувременно на юг ще има оптимални температури от 4C, като най-мрачната температура ще бъде -7C. Въпреки че през днешния ден ще бъде изсъхнало със слънчеви интервали, синоптиците подчертаха, че може да има " зимни дъждове " в североизточната и югоза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР