Британците са предупредени, че в някои райони ще завали сняг

...
Британците са предупредени, че в някои райони ще завали сняг
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава, че до няколко часа ще завали сняг, тъй като температурите ще паднат до 0C

Британците са предизвестени, че в някои региони ще завали сняг след няколко часа, защото живакът е надъхан да се намали гмуркане.

След къс интервал на по-топло време се чака температурите да паднат през идващите дни. В по-голямата част от страната ще вали дъжд, макар че се предвижда сняг в по-хълмисти региони в северните региони на Шотландия. Освен ветровете, хората ще имат по-студени условия, с които живакът ще пада до 0C на някои места.

Прогнозата на Met Office за на следващия ден гласи: „ Облак и дъжд ще се разпространят в Северна Шотландия с малко сняг по хълмовете. На други места най-вече облачно и умерено с прояви на дъжд и ръмежи. Някои по-ярки заклинания в източна Англия. Леко. “

За през днешния ден беше добавено: „ Започва най-вече изсъхнало на други места и бързо се заоблачава. Огнища на дъжд на югозапад последователно ще се разпространят в Англия и Уелс денем, само че в Северна Ирландия ще остане най-вече изсъхнало и облачно.

„ Облачно и умерено за множеството места довечера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР