Британците са настроени за задушен и влажен“ ден, където и

...
Британците са настроени за задушен и влажен“ ден, където и
Коментари Харесай

Точно време 20C „мини гореща вълна“ започва днес, тъй като британците ще се наслаждават на 72-часовия „африкански шлейф“

Британците са настроени за „ задушен и мокър “ ден, където и да сте в Обединеното кралство с високи температури от 20C споделя, че Met Office.

И точното време, в което мини горещата вълна би трябвало да удари, е от 13:00 ч., като температурите се изкачват до младежите и доближават 20C до 16:00 ч. в Югоизточна и Източна Англия. Денят също ще бъде топъл в цялата страна, а в северната част на Шотландия може да доближи 18C.

Това е началото на 72-часов африкански струй с температури над междинните, които не престават до петък и при започване на уикенда, преди да стартират още веднъж да се намаляват до неделя. Това е добре пристигнала смяна от седмиците на дъждове и ветровити условия вследствие на системите с ниско налягане, нахлуващи от Атлантическия океан, само че наподобява е единствено къса отмора, защото идната седмица се чака по-нестабилно време.

Картите демонстрират, че живакът може още веднъж да доближи 20C в елементи от Обединеното кралство в петък и събота, само че небето няма да е единствено си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР