Британците са изправени пред пориви до 70 мили в час

...
Британците са изправени пред пориви до 70 мили в час
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Огромни пориви със скорост от 70 мили в час и проливен дъжд ще ударят страната след бурята Катлийн

Британците са изправени пред пориви до 70 благи в час и пороен дъжд, защото страната ще бъде ударена още веднъж, откакто Катлийн се отдалечи.

Предупрежденията за вятър и дъжд са въведени, откакто Kathleen, 11-ата наречена стихия за сезон 2023/24, докара до спиране на пътуванията през уикенда, като мощни ветрове удариха елементи от Шотландия.

Метеорологът от Метеорологичната работа Марко Петаня сподели, че " нестабилни " условия и повече вятър и дъжд се чакат през днешния ден и във вторник. „ Бурята „ Катлийн “ към този момент се отдалечава от сцената, само че към юг и югозапад още веднъж се натрупва ниско налягане “, сподели той.

„ Именно тази област с ниско налягане ще донесе повече вятър и дъжд в съвсем цялото Обединено кралство от понеделник до вторник. Що се отнася до понеделник, ще забележим известна бляскавост за известно време в южната и Източна Англия, само че денем ще има дъждовни порои от юг.

„ Със сигурност следобяд някои от тези пориви ще станат много мощни, до момента в който Северна Ирланди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР