Британците са изправени пред мокра седмица с жълто предупреждение за

...
Британците са изправени пред мокра седмица с жълто предупреждение за
Коментари Харесай

Очертава се промивна седмица на времето за Обединеното кралство, тъй като Метеорологичната служба прогнозира още повече дъжд

Британците са изправени пред мокра седмица с жълто предизвестие за дъжд, покриващ огромна част от Обединеното кралство, и прогнози за дъжд за множеството региони.

Дъжд, който се очакваше да тръгне на запад от Атлантическия океан през събота вечерта, беше последван от жълто предизвестие за мощен дъжд до 9 сутринта през днешния ден (неделя). Предупреждението, което в началото обхвана цялата Англия и Уелс, се сви, откогато беше издадено в петък - само че следва още по-лошо време.

Метеорологичната работа сподели: „ Въпреки че към момента се чака дъжд на всички места на Англия и Уелс по-късно в събота до началото на неделя, предизвестието е анулирано за огромна част от Северен Уелс и Северна и Западна Англия, защото въздействията към този момент са по-малко евентуални. "

Последствията от дъжда може да доведат до спомагателни проблеми през идващите дни. Единадесет предизвестия за наводнения към този момент бяха издадени от Агенцията по околна среда дружно със 113 сигнала в Англия, до момента в който Природните запаси на У...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР