Британците са готови за арктически взрив тази седмица с рязко

...
Британците са готови за арктически взрив тази седмица с рязко
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Ужасяващи нови карти показват кога Обединеното кралство ще бъде ударено от ледена бомба от 630 мили

Британците са подготвени за арктически гърмеж тази седмица с внезапно рухване на температурите, преди съгласно известията ледена бомба от 630 благи да удари страната.

Много региони имаха по-мек уикенд, само че по-студените условия са на път да се върнат с намаление на температурите. Зловещи ветрове нахлуват от изток, които по това време на годината нормално са ледени.

А метеорологичните карти от WXCharts демонстрират, че изобилният сняг се чака да пристигна тази събота, 24 февруари, с по-голямата част на Обединеното кралство, виждайки ветрове, до момента в който ледената бомба покрива повърхност от 630 благи. Може да се види на картите да пада от север на Шотландия надолу към Бристол, като на някои места каца с 10 mm на час.

Манчестър, Шефийлд и Единбург се чака да бъдат най-засегнати, виждайки максимален снеговалеж, само че южните региони, в това число Бирмингам, Оксфорд и Кеймбридж, също ще видят покритие с рационален размер. В Шотландия ще вали най-обилен сняг в мразовит удар, който се чака да продължи до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР