Британците са готови да се изправят пред още по-бурно време

...
Британците са готови да се изправят пред още по-бурно време
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Бурята Катлийн ще бъде заменена от по-силен дъжд и ветрове, казва Метеорологичната служба

Британците са подготвени да се изправят пред още по-бурно време след Катлийн, като страната е наранена от още пороен дъжд и вятър.

Освен късите интервали на слънчево греене, в този момент имаше седмици на влажно време за Обединеното кралство, като март беше изключително мокър месец, а в този момент има повече от същото за април. Предупрежденията за метеорологичните условия са в действие този уикенд за повече вятър в неделя в северозападната част на Обединеното кралство.

Имаше дъждове от бурята Катлийн, като метеорологичната система се е придвижила от Атлантическия океан. „ Ниското налягане ще докара до ветровити условия и продължителни превалявания, изключително на запад, както и температура над междинната в Източна Англия “, съобщи метеорологичната работа. „ До неделя ниското налягане, наречено стихия Катлийн, ще бъде в северозападната част на Обединеното кралство с пориви от към 50 благи в час към момента вероятни тук на моменти, макар че денем ветровете ще продължат да отслабват от юг до вечерта.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР