Британците, пътуващи до Европа, получават ключов“ финансов съвет, който може

...
Британците, пътуващи до Европа, получават ключов“ финансов съвет, който може
Коментари Харесай

Туристите от Обединеното кралство, пътуващи към Европа, получават спешно предупреждение за пари

Британците, пътуващи до Европа, получават „ основен “ финансов съвет, който може да им помогне да избегнат ненужното пилеене на пари. Когато плащате с карта в чужбина, клиентът постоянно се пита дали желае да заплати транзакцията в лири или в локалната валута.

Финансовият специалист Мат Олрайт предложи последната дума за опцията, която би трябвало да изберете избягвайте ненужното мятане на пари. Говорейки пред Morning Live на BBC, той сподели, че британците имат едно просто предписание, което постоянно да следват.

Той сподели: „ Повтаряйте след мен: постоянно, постоянно плащайте в локална валута. То е основно. Ако плащате в стерлинги в чужбина, това би трябвало да премине към различен обменен развой, който назоваваме динамично конвертиране на валута. Това се случва там. Не можете да видите какъв е този курс, само че ще ви коства даже повече от обмена, който към този момент е осъществен. Вече знаете курса, който плащате, тъй като те ще прибавят още малко, с цел да го върнат назад в стерлинги. “

Много туристи постоянно се чудят дали да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР