Британците, отсядащи при приятели или семейство в Испания, могат да

...
Британците, отсядащи при приятели или семейство в Испания, могат да
Коментари Харесай

Предупреждение за пътуване в Испания за британците, които отсядат при приятели, тъй като рискуват глоби от £8000

Британците, отсядащи при другари или семейство в Испания, могат да костват хиляди на околните си, в случай че нямат писмо с покана.

Откакто Обединеното кралство напусна Европейския съюз, тези, които нямат шанса да имат паспорт на Европейски Съюз, в този момент би трябвало да носят доказателство, че имат настаняване за целия си престой, когато са на отмора като екскурзиант за 90 дни или по-малко.

Това е задоволително по-лесно да извършите, в случай че имате легло в хотел или хостел, защото множеството ще се радват да ви дават такова доказателство с малко кавга. Въпреки това може да бъде малко по-трудно да се уреди – само че не по-малко значимо – в случай че сте отседнали в къщата на другар.

Може да ви би трябвало „ писмо с покана “ или „ carta de invitacion “. Това не е просто записка от вашия хазаин - това е публично изказване, което би трябвало да бъде издадено от локалната полиция. Вашият хазаин зависи да получи това писмо и той би трябвало да е или испански жител, жител на Европейски Съюз, живеещ в Испания, или жител на д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР