Британците определиха Брекзит като грешка.Проучвания сред британските граждани показват, че

...
Британците определиха Брекзит като грешка.Проучвания сред британските граждани показват, че
Коментари Харесай

Все повече британция смятат, че Брекзит е грешка и искат обратно в ЕС

Британците дефинираха Брекзит като неточност.

Проучвания измежду английските жители демонстрират, че огромна част от популацията дефинира Брекзит като неточност, заяви през вчерашния ден Британският съвет за проучване - обединяване на социологическите организации в страната, представен от Франс прес.

" Брекзит през днешния ден е с може би най-ниска известност от юни 2016 година ", съобщи политологът Джон Къртис, ръководител на съвета, на среща с публицисти.

На гласуването през 2016 година 52% от британците избраха страната да напусне Европейски Съюз, а 48% - да остане в него.

Тенденцията за смяна в публичните настройки стартира през есента на 2021 година, когато дефицитът на водачи във Англия сподели ясно цената на напускането на Европейския съюз, добави Къртис. По думите му, към момента е прекомерно рано да се твърди, че публичното мнение ще изиска преразглеждане на гласуването от 2016 година

Според него лейбъристката съпротива не наподобява подготвена да отвори отначало спор за завръщане към Европейски Съюз и общия пазар преди идващите парламентарни избори след две години, от боязън да не загуби гласоподаватели, написа darik.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР