Британците може да се изправят пред коледен хаос при пътуване

...
Британците може да се изправят пред коледен хаос при пътуване
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точните райони Бурята Пиа ще удари Обединеното кралство, тъй като е в сила предупреждение за вятър с дължина 650 мили

Британците може да се изправят пред коледен безпорядък при пътешестване през този празничен сезон, защото бурята Пиа носи ветрове със скорост 80 благи в час с предизвестие за времето с дължина 650 благи в действие.

Страната е изправена пред мокър и прохладен интервал до огромния ден. Така че, в случай че тръгвате да пазарувате в последния миг или да правите поръчки, вземете дъждобран и оставете чадъра вкъщи. Бурята Пиа може да донесе ветрове със скорост до 80 благи в час, когато стигна до сушата през нощта, установявайки се и носейки най-лошото от влажното и прохладно време през целия ден.

Жълто предизвестие за времето е налице и обгръща по-голямата част от Обединеното кралство, от Шетландските острови чак до Бирмингам. Предупреждението за времето с дължина 650 благи обгръща цяла Шотландия и Северна Ирландия.

Северните елементи на Уелс до Harlech, Oswestry и Telford са подготвени за плевел ден през днешния ден, а в Англия Бирмингам и Кеймбридж маркират границата на предизвестието за времето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР