Британците може да преживеят до сантиметър сняг, тъй като огромен

...
Британците може да преживеят до сантиметър сняг, тъй като огромен
Коментари Харесай

Метеорологичната карта показва точната дата, на която Обединеното кралство може да бъде ударено с мега „снежна бомба“ преди Коледа

Британците може да преживеят до сантиметър сняг, защото голям полярен гърмеж наподобява ще обхване елементи от страната единствено дни преди Коледа.

Карта от WXCharts, употребяваща данни от MetDesk, демонстрира до един сантиметър сняг, удрящ Шотландия на 19 декември. Снежната бомба е настроена да „ разцепи Англия на половина “ като южната част на страната евентуално ще бъде изсъхнало, до момента в който снежни джобове връхлитат на север.

Диаграмата демонстрира, че леденото време заплашва да аргументи безпорядък в Обединеното кралство в сряда, 20 декември преди празничния уикенд, когато се чакат хиляди водачи да тръгнете по пътищата.

Според Daily Express, на 19 декември температурите в Обединеното кралство ще варират от 0C-4C в Шотландия и на север, съгласно графиките. И диаграма, прогнозираща прогнозата за към 12 часа следобяд на 20 декември, демонстрира голяма стена от сняг, напълно заобикаляща бреговата линия на Обединеното кралство, като по-голямата част от континенталната част на Англия из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР