Британците могат да се насладят на по-евтини напитки и ястия

...
Британците могат да се насладят на по-евтини напитки и ястия
Коментари Харесай

Най-изгодната почивка в света за британците има бира за 1,16 британски лири и 32C време през май

Британците могат да се насладят на по-евтини питиета и ястия на открито в доста известни ваканционни дестинации тази година – с помощта на силата на паунда. Според Holiday Money Report от Post Office Travel Money, 90 % от 30-те най-продавани валути на Post Office сега са по-слаби по отношение на стерлинга, в сравнение с преди година, което води до спад на цените, изключително в дестинации и градове на дълги дистанции.

Така че макар годишното повишаване на локалните цени в питейни заведения, заведения за хранене и магазини в четири от пет дестинации, изследвани в Worldwide Holiday Costs Barometer на Post Office, силата на паунда в действителност ги прави по-евтини за английските пасажери.

При посещаване на 19 дестинации на дълги дистанции и шест европейски, летовниците от Обединеното кралство могат да чакат да платят по-малко, в сравнение с преди година. Начело на класацията за съответствие качество-цена за първи път е Виетнам, където има 14,4% спад на цените в Хой Ан с помощта на по-ниските такси в рест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР