БРИТАНЦИТЕ могат да бъдат изправени пред военна служба, ако Обединеното

...
БРИТАНЦИТЕ могат да бъдат изправени пред военна служба, ако Обединеното
Коментари Харесай

Британците са изправени пред наборна военна служба, ако Обединеното кралство влезе във война с Русия, защото „военните са твърде малки“, предупреждава началникът на армията на фона на заплахата от Втората световна война

БРИТАНЦИТЕ могат да бъдат изправени пред военна работа, в случай че Обединеното кралство влезе във война с Русия, тъй като „ военните са прекомерно дребни “, предизвести шеф на армията.

Генерал сър Патрик Сандърс, шеф на Генералния щаб, ще подчертае нуждата министрите да „ активизират нацията “ в тирада през днешния ден, на фона на опасността от Трета международна война.

Тъй като английската войска е понижена до най-малкия си размер от епохи, военачалник сър Патрик, който намерено подлага на критика съкращенията на войските, желае английските мъже и дами да бъдат готови за призовка, в случай че НАТО влезе във война с Путин.

НАТО неотдавна разгласи най-голямата си повиквателна от десетилетия, до момента в който 90 000 бойци се приготвят да стартират учения за Третата международна война.

Сред това число ще бъдат 20 000 английски бойци, защото алиансът възнамерява да тества съдружниците за способността им да се включат в спор с толкоз кадърен съперник като Русия.

Генерал сър Патрик има вяра, че би трябвало да има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР