Британците, които страдат от лоши зъби и сърдечни заболявания, са

...
Британците, които страдат от лоши зъби и сърдечни заболявания, са
Коментари Харесай

Наборна служба в Обединеното кралство: Здравословните условия, които биха ви направили освободени от служба в армията

Британците, които страдат от неприятни зъби и сърдечни болести, са включени в лист на здравословните условия, които биха ви създали освободени от наборна работа в армията.

Началникът на английската войска предизвести, че елементарните британци ще би трябвало да се бият, в случай че Обединеното кралство влезе във война, тъй като въоръжените сили не са задоволително огромни. Генерал сър Патрик Сандърс сигнализира в бомбена тирада, като сподели на министрите, че би трябвало да „ активизират нацията “, в случай че избухне война с Русия. Смразяващото предизвестие идва на фона на възходящите опасения, че Обединеното кралство няма задоволително войски.

Обединеното кралство е употребило военна работа два пъти в предишното по време на Първата и Втората международна война, до момента в който е траяло националната работа до 60-те години на предишния век. Преди хората са били избирани за военна работа въз основа на възраст, пол, работа и са били изключвани, в случай че страдат от избрани медицински положения.

Британската войска има спис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР