Британците, които се надяват да изследват един от най-красивите плажове

...
Британците, които се надяват да изследват един от най-красивите плажове
Коментари Харесай

Красив плаж в Обединеното кралство, който е „най-добре да посетите през пролетта“ с пясък, подобен на Карибите

Британците, които се надяват да изследват един от най-красивите плажове в Обединеното кралство, може да желаят да се възползват оптимално от пролетта (щом времето реши да се развесели нагоре схваща се).

С прелестните си бели пясъчни крайбрежия, предпазен залив и кристално чисти води, не е изненада, че Kynance Cove в Корнуол постоянно удивлява посетителите - и съгласно скорошно изследване на Parkdean Resorts, пролетта е един от най-хубавото време за посещаване.

Гигантът на ваканционните паркове класира редица известни английски плажове по фактори, като да вземем за пример какъв брой дъжд получава районът и междинните температури на водата, като Kynance Cove оглави листата. Разбира се, има и спомагателен бонус, че ще избегнете някои от тези пикови летни тълпи, които се стичат в Kynance, когато времето е лятно и Англия се радва на някои горещи и слънчеви дни!

Великолепният залив е много прочут както с локални поданици, по този начин и с туристи, само че несъмнено си коства да го добавите към рада...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР