Британците, които са излетели от Дубай в средата на историческа

...
Британците, които са излетели от Дубай в средата на историческа
Коментари Харесай

Наводнения в Дубай: Ужасът на британските туристи, когато екипажът на кабината на самолета „напуска самолета с тиксо“ по време на буря

Британците, които са изхвърчали от Дубай в средата на историческа стихия, описаха по какъв начин са гледали по какъв начин кабинният екипаж небрежно слага тиксо върху спешните изходи.

Поне един човек почина по време на проливни дъждове и наводнения след „ апокалиптичната “ супербуря, считана за най-тежката, блъснала ОАЕ от 75 години, оставяйки Дубай и околния район подгизнали.

Международното летище в Дубай, най-натовареното в света за интернационалните пътувания, беше наранено от неочаквани наводнения във вторник, причинявайки безпорядък, до момента в който самолетите газеха през пороите по асфалта. Пристиганията бяха спрени във вторник вечерта и пасажерите се бореха да стигнат до терминалите през наводненията, затрупани с близките пътища.

Едно семейство, съумяло да се върне в Обединеното кралство посред бурята, в този момент описа за „ кошмарно “ пътешестване до дома в подло условия.

Сю и Стив от Chalfont St Peter's в Бъкингамшър чакаха да излетят от Дубай във вторник вечерта с Emirates на връщане от Австралия,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР