Британците, които планират дестинациите си за лятна ваканция, може да

...
Британците, които планират дестинациите си за лятна ваканция, може да
Коментари Харесай

Пълен списък на 10-те най-опасни града в света - с 5 в една и съща държава

Британците, които възнамеряват дестинациите си за лятна почивка, може да желаят да надникнат в десетте града по света, за които се твърди, че са най-опасните преди да посетите туристическа организация.

Мексико може да предложи всичко, което един екскурзиант желае от почивката, в това число чисти кристални води и слънце, само че има доста места в страната, които е най-добре да се заобикалят. Министерството на външните работи на Обединеното кралство предлага пътешестване до няколко района на страната, където насилието е необятно публикувано, само че не е належащо.

Страната е изумена от принуждение, обвързвано с картели, което в този момент се усеща в морски курорти като Канкун, където туристите в миналото са се чувствали в сигурност. Анализ, осъществен от уеб страницата worldpopulationreview.com, изброява десетте най-опасни града в света - всички те са единствено в три страни.

Начело в листата е Мексико с пет града, до момента в който Бразилия е близо втори с три и Венецуела с две. Десетте най-опасни града в света и равнищата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР