Британците, които печелят под средната заплата, са изправени пред невъзможност

...
Британците, които печелят под средната заплата, са изправени пред невъзможност
Коментари Харесай

Британците, които печелят под £38 700, са изправени пред невъзможност да живеят с чуждестранни съпрузи в Обединеното кралство

Британците, които печелят под междинната заплата, са изправени пред неспособност да живеят със своите задгранични съпрузи в Обединеното кралство според новите миграционни правила.

Промените в минималния приход за фамилни визи, оповестени от английския вътрешен министър, значат, че хората може да бъдат блокирани да доведат своите близки във Англия при избрани условия.

Джеймс Клевърли сподели, че жителите на Обединеното кралство би трябвало да печелят най-малко £38 700 да спонсорират задгранични членове на фамилията, които желаят да живеят в страната.

Има случаи, в които британци с по-ниски заплати биха могли да доведат свои близки, в случай че се счете за безпричинно сурово да бъде отказано спонсорство, само че това би в изключителни случаи, несъмнено.

Нашият нов имиграционен проект ще значи, че уверено ще понижим чистата миграция и ще създадем система, която работи за английския народ. Ето основните моменти ⤵️ pic.twitter.com/2MV...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР