Британците, които отиват на ваканции в Испания тази година, са

...
Британците, които отиват на ваканции в Испания тази година, са
Коментари Харесай

Испания е изправена пред криза със страхове, че британците ще отменят ваканциите си заради новите правила за плувни басейни

Британците, които отиват на ваканции в Испания тази година, са предизвестени, че страната е изправена пред една от най-големите си суши от 200 години.

Регионът на Каталуния, в това число Барселона, страда от сериозен дефицит на вода и са въведени изключителни правила, като басейните са затворени и са въведени други ограничения.

Въпреки това локалните поданици показват опасения, че новите ограничения могат да откажат английските туристи от летните си ваканции. Всъщност поредност от неотдавнашни анулации нанесоха удар върху местата за настаняване в известния регион Коста дел Сол и водачите в промишлеността се притесняват, че следва още повече, оповестява Birmingham Live.

Миналата седмица се организираха демонстрации в Малага, упорства за облекчение на разпоредбите за суша на Хунта де Андалусия, които лимитират презареждането на частни басейни и поливането на градините. Това стана откакто управляващите дадоха зелена светлина на плувните басейни, които се пълнят в публични спортни центрове,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР