Британците, които искат да резервират круизи това лято, може да

...
Британците, които искат да резервират круизи това лято, може да
Коментари Харесай

„Най-изгодната круизна ваканция“ в Европа за британците има невероятни плажове, храна и слънце

Британците, които желаят да резервират круизи това лято, може да помислят за пътешестване до Испания, където ще намерят най-изгодната дестинация за круизи в Европа съгласно специалистите.

Интересът към круизните почивки нараства през последната година, като осведомени означават, че търсенията за плавания са се нараснали със 700% на годишна база. Според изследване на Avanti Travel Insurance, Барселона е коронясана за най-хубавата круизна почивка в Европа, изпреварвайки редица слънчеви дестинации като Мексико и Карибите.

Великолепният град, който се радва на спокойни температури от 23C през май, беше разгласен като цяло за най-хубавата гореща точка за круизи за храна и вино, сантиментални забележителности за двойки и най-хубавата стойност за туристи с стеснен бюджет.

Не е изненадващо, че Барселона е подобен хит; има доста неща за разглеждане и правене в града. La Sagrada Familia е наложително посещаване с невероятната си архитектура, до момента в който хващащите окото мозайки в парка Guell с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР