Британците ги очаква по-несигурно време и може да се сблъскат

...
Британците ги очаква по-несигурно време и може да се сблъскат
Коментари Харесай

Картографирано времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава британците да се подготвят за гръмотевични бури в седмицата с тежки измивания

Британците ги чака по-несигурно време и може да се сблъскат с повече дъждове, дъждове и даже гръмотевични стихии през идващите дни.

Метеорологичната работа разгласява своята дълготрайна прогноза за интервала сряда, 22 май - петък, 31 май. Но тези, които се надяват на проклинание за хубаво време, ще бъдат разочаровани, като синоптиците предвиждат „ доста неустановеност през този интервал “.

Причината за тежкото време е прекосяването на линия от ниско и високо налягане през страната. Ниското налягане по-близо до континентална Франция може да докара до гръмотевично време, като високото налягане на запад от югозападната част на Обединеното кралство ще успокои малко нещата. Ниското налягане на север и северозапад ще значи " климатологично разделяне " сред юг и север.

Метеорологичната работа предвижда: „ Като цяло обаче, по един или различен метод, наподобява, че ще остане много неспокойно в огромна част от Обединеното кралство, с спомагателни дъждове, валежи или даже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР