Британците Джони О'Мара и Кен Скупски турнира по тенис от

...
Британците Джони О'Мара и Кен Скупски турнира по тенис от
Коментари Харесай

Sofia Open: Британци триумфираха на двойки

Британците Джони О'Мара и Кен Скупски шампионата по тенис от сериите ATP 250 в София с награден фонд 481 270 евро. О'Мара и Скупски победиха с 6:3, 6:4 за 75 минути поставените под №3 Филип Освалд и Оливер Марах на финала в зала " Арена Армеец ".

Островитяните взеха първия сет със серия от три следващи гейма, а във втората част дръпнаха с 5:2 и това се оказа решаващо. Така О'Мара и Скупски записаха първи трофей като тандем.

За 38-годишния Скупски това е общо седма купа на двойки, а 26-годишният О'Мара заслужи трети трофей в тура на ATP. Любопитното е, че през предходната година успех на двойки в София записа братът на Кен Скупски - Нийл.

" Имахме страхотна седмица. Всичко тук беше на равнище. Доволни сме. Брат ми завоюва предходната година, а в този момент съм аз. С наслаждение ще дойда последваща година ", съобщи Кен Скупски при награждаването.

" Турнирът беше страховит, всичко беше прелестно. Храната, организацията доста ни хареса ", сподели О'Мара. Марах поздрави противниците за купата.

" Финалът не се получи по този начин, както ни се искаше, само че седмицата беше добра за нас. Съперниците през днешния ден бяха по-силни и справедливо завоюваха. Жалко, че нямаше аудитория, тъй като всеки спорт се нуждае от почитатели. Всичко друго беше на равнище ", сподели Марах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР