Британците да загърбят различията си по празниците. За това настоя

...
Британците да загърбят различията си по празниците. За това настоя
Коментари Харесай

Мей иска британците да бъдат единни по празниците

Британците да загърбят разликите си по празниците. За това настоя английският министър председател Тереза Мей.

Тя прикани сънародниците си от двата " лагера " ( " за " и " срещу " напускането на Европейския съюз) да оставят встрани тези пристрастия и да бъдат обединени.

Това написа тя в публикация за Daily Express.

Мей знае, че терзанията на хората отиват оттатък самото престоящо овакантяване на общността и цитира съответни въпроси, които ги вълнуват.

Според нея, един път гласувано от Народното събрание съглашение за Брекзит, което тя към този момент контракти, то ще разреши да се подредят нерешените в този момент проблеми.

Но следва доста работа и през 2019 година, призна тя.

По-рано стана ясно, че на 2 януари ще се организира изключителна среща на английското държавно управление по отношение на идното гласоподаване в Народното събрание.

Самото гласоподаване би трябвало да се организира сред 14 и 18 януари и макар напъните на Мей, не е несъмнено, че то ще утвърди документа.

Официално, Лондон би трябвало да напусне Общността в края на март идната година.

Все по-вероятен наподобява сюжетът за овакантяване без договорка.

Междувременно, бе публикувано и коледното одобрение на Мей, в което се насочат благодарности към армията за нейния кураж през годината.

Изреждат се " казусът Скрипал " и сражаването против " Ислямска страна " дружно със съдружниците като образци за героизма на мъжете и дамите от британскта войска.

Поздрави се насочат и към тези, които ще посрещнат празниците надалеч от страната и фамилиите си.

" Цялата страната се гордее с вас и вие би трябвало да сте горди от достиженията си ", се споделя в приветствието на премиера.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР