Британците бяха призовани да се завият допълнително топло, тъй като

...
Британците бяха призовани да се завият допълнително топло, тъй като
Коментари Харесай

Метеорологичните карти стават лилави като сняг, който ще вали тази вечер - вижте точно кога и къде ще замръзне Обединеното кралство

Британците бяха призовани да се завият в допълнение топло, защото синоптиците споделиха, че сняг може да удари елементи от Обединеното кралство през днешния ден.

Метеорологичната работа предизвести хората да чакат зимни условия със комбинация от сняг, дъждове и свирепи ветрове. Това идва, откакто по-рано метеорологичната работа издаде жълто предизвестие за сняг и дъжд в Абърдийншър и планините в Шотландия.

Турбулентната смяна на времето може да накара елементи от Шотландия, покрай Глазгоу, да бъдат покрити с бяло одеяло от към 22:30 часа довечера. Останалата част от Обединеното кралство обаче би трябвало да бъде пощадена от сняг и е по-вероятно да има дъжд - само че в прогнозата може да се появят по-ярки заклинания.

Заместник-главният метеоролог на Метеорологичната работа Марк Сидауей сподели: „ Това е още една доста неспокойна седмица за огромна част от Обединеното кралство, със мощни, проливни дъждове, по-продължителни интервали на дъжд, а също и някои мощни ветрове. По отношени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР