Британците бяха призовани да проверят данъчния си кодекс, тъй като

...
Британците бяха призовани да проверят данъчния си кодекс, тъй като
Коментари Харесай

Данъчно предупреждение като „грешка“ във фиша може да накара да плащате повече от заплатата си на HMRC

Британците бяха призовани да ревизират данъчния си кодекс, защото „ скъпа неточност “ може да докара до понижаване на месечното им възнаграждение за у дома.

Предупреждението беше издадено от анализатори от Digital ID, които приканиха служащите да ревизират дали данъчният им код е верен. Това е по този начин, тъй като е допустимо информацията за вашия данъчен код да бъде неточна или остаряла, без да го осъзнавате. След това това би довело до взимане на неправилни налози от вашите заплати и пенсии.

Данъчните кодове са формирани от поредност от числа и букви и ви се присвояват от HMRC въз основа на информацията, която има за приходите ви. Тази информация се дава на HMRC от вашия шеф или пенсионно обезпечаване. Кодът диктува каква част от прихода ви се взема като налог и всеки, който получава заплащане посредством PAYE, има подобен.

Адам Бенет, специалист по работното място в Digital ID сподели: „ Ако вашият данъчен кодекс води до приспадане на прекалено много налози, може да получите по-мал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР