Британците бяха призовани да извадят най-топлите си дрехи, тъй като

...
Британците бяха призовани да извадят най-топлите си дрехи, тъй като
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Ще вали ли сняг близо до мен тази седмица? Пълен списък на районите, които ще бъдат засегнати от арктически взрив

Британците бяха призовани да извадят най-топлите си облекла, защото синоптиците оповестиха снежен гърмеж в елементи от Обединеното кралство.

Предвижда се натоварен сняг за някои елементи на Англия тази седмица, защото минусовите температури провокираха няколко предизвестия за времето. Метеорологичната работа сподели на членовете на обществеността да се приготвят за трагична смяна на изискванията.

Това се случва, откакто Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство акцентира, че уязвимите хора ще бъдат изложени на по-голям риск заради неприятното време. Агенцията сподели, че е значимо да ревизирате приятелите и фамилията си през това време, защото внезапното захлаждане може да провокира увеличение на инфарктите, инсултите и инфекциите на гърдите.

Междувременно Met Office разгласи жълти метеорологични предизвестия за сняг и лед за северозапад, североизток и Шотландия, които ще бъдат в действие за вторник и сряда. Вече са издадени предизвестия за Северна Ирландия и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР