Британците биха могли да спестят около £390 от сметките си,

...
Британците биха могли да спестят около £390 от сметките си,
Коментари Харесай

Сметките за енергия могат да бъдат намалени с £390, въпреки тази една „пренебрегвана“ тактика за пестене на пари

Британците биха могли да спестят към £390 от сметките си, в случай че приложат тази една „ подценявана “ тактичност за икономисване на сила.

През януари горната граница на цената на Ofgem се увеличи от 1834 паунда на 1928 паунда годишно за типично двубойно домакинство, което заплаща посредством пряк дебит, което значи, че сметките за сила са станали още по-скъпи. През последните няколко години семействата в цялата страна търсят способи да понижат разноските си за сила, като доста влагат в способи за подкрепяне на сметките си, като да вземем за пример инсталиране на нови прозорци.

Според разбор на 21 милиона семейства от Plumbnation е открито, че множеството домове дават отговор на стандартите за изолираност единствено от 70-те години на предишния век. Тази остаряла изолираност е безмълвен провинен за високите сметки за сила, защото неефективните домове пропущат топлота и пилеят пари. Експертите по ВиК и отопление споделят, че това дава „ безапелационен мотив “ за възстановяване на изолацията ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР