Британци смятат да вдигнат сватба, която гостите им наистина ще

...
Британци смятат да вдигнат сватба, която гостите им наистина ще
Коментари Харесай

Гостите на тази сватба ще останат в шок, когато разберат какво има в чиниите им

Британци считат да вдигнат женитба, която гостите им в действителност ще помнят дълго време. За задачата обаче влюбените ще би трябвало да си намерят готвач, който да се съгласи с менюто им.

Те към този момент са почнали с търсенето, публикувайки публикация в английския портал за услуги Bark. Младоженците означават, че за тържеството си търсят готвач, който ще се съгласи с нетрадиционното им меню и ще успее да го извърши.

Двойката не желае готвачът да е кой знае какъв занаятчия. Главното им условие обаче е да може да подготви храна от убити на пътя животни. И да го направи по този начин, че гостите да не усетят какво ядат, написа Оdditycentral.

Младоженците споделят, че към този момент разполагат с към 20 кг. месо от умрели катерици, яребици, фазани, зайци и даже елен. И дават обещание да възнаградят кулинаря, който се навие на предизвикването с 5 000 паунда.

„ В камерата ни към този момент има към 20 кг. месо. Всичко, което би трябвало да извършите, е да измислите няколко вкусни ястия за нашите гости”, написа в обявата на британците.

Нестандартната им концепция си има доста просто пояснение. Младите влюбени са върли еколози и от 3 години се хранят с месо от убити на пътя животни, с цел да понижат до най-малко питателните боклуци. Те не считат да трансформират правилата си и по време на сватбата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР