Британци, протестиращи срещу американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази сутрин

...
Британци, протестиращи срещу американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази сутрин
Коментари Харесай

Бебе Тръмп полетя над Лондон

Британци, протестиращи против американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази заран покрай постройката на Народното събрание шестметров надуваем балон с формата на "бебе Тръмп ", съобщи ДПА.

"Извратената, мошеническа система ме заля с всичко, с което можа… Казах ви че, ще полетя и ето - тук съм! ", написаха в Туитър уредниците на митинга от името на своето бебе Тръмп.

Десетки поддръжници и публицисти наблюдаваха по какъв начин "детегледачи " в сигнални жилетки наглеждаха и се суетяха към балона, до момента в който той се надуваше.

На уеб страницата за набиране на средства за самодейността протестиращите показаха, че са създали балона, с цел да покажат, че Тръмп е "голямо, ядосано бебе с нежно его и дребни ръчички ".

"Освен това той е расистки демагог, а оттова и заплаха за дамите, имигрантите и малцинствата, смъртна опасност за мира по света и за самото бъдеще на живота на Земята ", споделиха те.

Очаква се Тръмп да се срещне през днешния ден с английския министър председател Тереза Мей и с кралица Елизабет Втора край Лондон.

Американският президент няма да се задържа дълго в английската столица. По-късно през днешния ден се чака той да посети за малко посолството на страната си, пред което се готвят да се съберат хиляди протестиращи.

Инициаторите на митинга с балона споделиха, че са просто няколко другари и не се свързаха с нито една от няколкото огромни протестни групи, които възнамеряват проява.

След като събраните дарения надвишиха 30 000 лири (40 000 долара), уредниците споделиха, че ще употребяват остатъка за "околосветска обиколка " на надуваемото "бебе ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР