Британскоторавителствозаяви, че все още планира Великобритания без тютюнев дим да

...
Британскоторавителствозаяви, че все още планира Великобритания без тютюнев дим да
Коментари Харесай

Великобритания планира всички граждани да откажат пушенето до 2030 година

Британскоторавителствозаяви, че към момента възнамерява " Англия без тютюнев пушек " да се случи до 2030 година, като се надява съвсем всички британци да откажат пушенето до тогава, съобщи " Ladbible ".

Бяха дадени обещания запубликуване на отчет по-късно тази година, в който се излага по какъв начин държавното управление ще накара съвсем всички в Обединеното кралство да откажат пушенетодо 2030 година

Преди няколко месецаправителството се срина и последният министър-председател беше изпъден.Оттогаванещата са много безредни.

Във вторник (11 октомври) Терез Кофи,министър на здравеопазванетои вицепремиер, не отговори на въпроса дали новото държавно управление към момента ще разгласява проектите за понижаване на тютюнопушенето.

" Великобританиябез тютюнев пушек " не значи прецизно, че всички в Обединеното кралство ще останат без цигари, вместо това ще включва понижаване на броя на пушачите под пет %.

Бившият министър на опазването на здравето Стив Брайн, член на Народното събрание, сподели, че ще бъде „ всеобщ автогол “, в случай че проектите бъдат анулирани, като се има поради, че тютюнопушенето е „ най-голямата причина за рак в света през днешния ден “.

СпоредThe ​​Guardianвътрешни лица споделят, че няма „ никакъв късмет “ да бъдат въведени спомагателни ограничения за справяне с тютюнопушенето.

В момента задачата на държавното управление да накара хората да се откажат от тютюнопушенето през идващите осем години остава в действие.

Целта Англия да бъде „ без тютюнев пушек “ до 2030 година беше сложена за първи път през 2019 година като част от проектите за възстановяване на здравето на нацията и увеличение на продължителността на живота на междинния британец с пет години.

Докладът също по този начин споделя, че най-бедните елементи на Обединеното кралство не са на път да паднат от задачата под пет %.

В отчета се прибавя, че са нужни повече дейности, с цел да се помогне на хората да се откажат от пушенето.

Един от методите, по които държавното управление може да се приближи до постигането на задачите си за " Обединено кралство без тютюнев пушек “, е чрезнепрекъснато повишение на възрастовите условия за закупуване на цигари.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР