Британското военно разузнаване съобщава за тежки загуби в жива сила

...
Британското военно разузнаване съобщава за тежки загуби в жива сила
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия понася тежки загуби в жива сила в Украйна

Британското военно разузнаване оповестява за тежки загуби в жива мощ измежду по-младите офицери в съветската войска в сраженията в Украйна.

В последната сводка на министерството на защитата, в която се прави обзор на положението на съветската войска, се отбелязва, че загубата на огромна част от младото потомство професионални управителни фрагменти евентуално ще задълбочи настоящите проблеми с модернизирането на метода към командването и контрола.

Разузнаването предвижда, че неналичието на опитни командири евентуално ще докара до по-нататъшно намаляване на бойния дух и липса на дисциплинираност в редиците на съветските сили. Има достоверни сведения за протести в някои поделения на съветските сили в Украйна, което е очевиден сигнал за безнравственост, показват от разузнаването.

В същото време анализаторът по въпросите на защитата професор Майкъл Кларк съобщи в изявление за Би Би Си, че руснаците хвърлят всичко в офанзивата в Лугански регион, изключително против Северодонецк, само че без необикновен триумф.

Според Кларк украинските сили са изправени пред доста значимо решение дали да се опитат да спасят Северодонецк, който скоро ще бъде обграден от всички страни, или да се изтеглят на по-безопасно място на запад.
Руските войски приготвят огромна офанзива в региона на град Славянск, най-важния опорен пункт на украинските сили в Донбас, заяви в това време украинският общоприет щаб. Руските дейности са ориентирани и към зоната сред Северодонецк и Лисичанск.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР