Британското правителство тайно е обсъждало планове за отлагане на Brexit-а

...
Британското правителство тайно е обсъждало планове за отлагане на Brexit-а
Коментари Харесай

Великобритания отлага Brexit-а за 24 май?

Британското държавно управление скрито е обсъждало проекти за отсрочване на Brexit-а с осем седмици от 29 март за 24 май, написа в. " Телеграф ", представен от Ройтерс.

Министрите се надяват Европейски Съюз да се съгласи на тази пролонгация, в случай че съглашението на премиера Тереза Мей с Европейски Съюз бъде признато в Народното събрание, с цел да има задоволително време за приемане на нужните нормативни актове за излизането от съюза.

Мей ще бъде в Брюксел на следващия ден, с цел да изиска от водачите на Европейски Съюз да одобряват законово обвързващи ремонти в " защитния механизъм " за ирландската граница или да бъдат изправени пред опцията за безреден Brexit без съглашение.

Лондон и Брюксел спорят дали постигнатото през ноември съглашение за Brexit-а, което бе отхвърлено в този му тип от английските депутати, може да бъде предоговорено, което поражда опцията за отсрочване на Brexit-а, съглашение в последния миг или овакантяване без съглашение, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР