Британското правителство се събра днес на заседание, за да обсъди

...
Британското правителство се събра днес на заседание, за да обсъди
Коментари Харесай

Тереза Мей засилва подготовката за Брекзит без сделка

Британското държавно управление се събра д нес на съвещание, с цел да разиска въпроса за усилване на подготовката за вероятно излизане на Англия от Европейския съюз без договорка , откакто в Народното събрание има огромна опозиция против контрактуваното от министър-председателя Тереза Мей съглашение за Брекзит, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Очаква се разискванията да се съсредоточат върху това по какъв начин да бъде отпуснато държавно финансиране в размер на 2 милиарда английски лири за справяне с възможния стопански безпорядък.

Мей, която отсрочи парламентарното гласоподаване по своята договорка за Брекзит за средата на януари, сподели през вчерашния ден, че държавното управление ще " разиска идващия стадий от подготовката ни за този сюжет (без сделка) ".

Тя съобщи пред Народното събрание, че може да има опасности за " работните места, услугите и сигурността на хората, на които служим, като обръщаме тил на съглашение (с ЕС) ".

По думите й държавното управление към този момент е засилило подготовката за възможни проблеми след Брекзит.-->

" Ако няма договорка, ще има разстройване в кратковременен проект ", сподели Мей. " Искаме да предприемем всички стъпки, които можем, с цел да смекчим това ", съобщи тя.
Министърът на интернационалното развиване Пени Мордонт, която поддържа Брекзита, сподели преди държавното съвещание, че е " изцяло вярно в този момент да засилим планирането за (сценарий) без договорка ".

" Не единствено че е належащо да подготвим страната, само че това е и най-хубавият метод, по който ще подсигуряваме, че ще получим договорка (от ЕС) ", съобщи тя.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР