Британското правителство реши да проведе следващата годишна среща на групата

...
Британското правителство реши да проведе следващата годишна среща на групата
Коментари Харесай

Годишната среща на Г-7 ще се проведе във Великобритания през юни

Британското държавно управление реши да организира идната годишна среща на групата на най-развитите индустриални страни Г-7 в британското курортно населено място Карбис бей в Корнуол, предадоха международните организации.

Срещата на водачите на Съединени американски щати, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Англия и Европейски Съюз ще стартира на 11 юни. Австралия, Индия и Южна Корея също са поканени на срещата, която се чака да бъде първата персонална среща на Г-7 от две години насам.

"Преди 200 години медните и калаени мини на Корнуол бяха в центъра на Индустриалната гражданска война във Англия и това лято Корнуол още веднъж ще стане център на огромна световна смяна и прогрес ", се споделя в оповестено нощес изказване на английския министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. В него се отбелязва, че министър председателят ще призове водачите да употребяват опцията за "по-добро възобновяване (на света) след ковид, като се обединят, с цел да създадат бъдещето по-справедливо, по-зелено и по-проспериращо ".

Англия е ротационен ръководител на Г-7 за тази година. Срещата предходната година трябваше да се организира в Съединени американски щати, само че президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския беше заставен да я анулира поради ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР