Британското правителство одобри текста на проектоспоразумението с ЕС по условията

...
Британското правителство одобри текста на проектоспоразумението с ЕС по условията
Коментари Харесай

Британският кабинет одобри проектоспоразумението с ЕС за Брекзит

Британското държавно управление утвърди текста на проектоспоразумението с Европейски Съюз по изискванията за излизане на Обединеното кралство от общността.
 Сделка за Брекзит ще има до 48 часа, разгласи Мей
Това съобщи през днешния ден министър председателят Тереза Мей след петчасово заседание с членовете на кабинета си, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Колективното решение на кабинета е, че държавното управление би трябвало да утвърди проектоспоразумението ", съобщи Мей в малко изказване пред публицисти, което направи пред " Даунинг стрийт " 10.

" Това е решителна стъпка, която ще ми разреши да реализираме прогрес и да завършваме съглашението ", добави тя.

„ Това съглашение разрешава да върнем контрола за нашите пари, закони и грани, разрешава да построим блестящо бъдеще за Англия. Вярвам с душата и сърцето си, че то ще послужи на ползите на цялото Обединено кралство ", акцентира Мей. 

Споразумението включва спазването на правата на жителите след Брекзит, 21-месечен временен интервал след излизане на страната от Европейски Съюз на 29 март 2019 година, както и всички детайлности по така наречен „ законопроект за бракоразвод “, съгласно който Англия ще би трябвало да заплати 39 милиарда паунда, заяви Би Би Си.

Мей обеща на следващия ден да показа пред Народното събрание всички параметри на проектоспоразумението. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР