Британското правителство обяви, че от сряда отменя ограничителни мерки, въведени

...
Британското правителство обяви, че от сряда отменя ограничителни мерки, въведени
Коментари Харесай

Великобритания отмени наложени заради коронавируса ограничения

Британското държавно управление разгласи, че от сряда анулира ограничаващи ограничения, въведени в няколко региона в северната част на Англия. Причината за решението е спад на броя на случаите на заразяване, съобщи Франс прес.

" Това значи, че от идната седмица над един милион души ще могат да видят още веднъж близки и другари, които не са част от тяхното домакинство, като съблюдават ограниченията за обществена отдалеченост, за пръв път от оповестяването на рестриктивните мерки на 30 юли ", акцентира държавното управление в изказване.

В засегнатите от рестриктивните мерки елементи от региона на Манчестър, Западен Йоркшир и Ланкашър ще могат още веднъж да отворят порти и зали за боулинг, казина и закрити детски площадки. В останалата част на Англия тези заведения работят от 15 август.

Ограничения на срещите сред лица от разнообразни семейства към момента са в действие в централната част на Манчестър, в Олдъм, Пендъл и Блекбърн, както и в Лестър.

Англия е страната с максимален брой жертви на ковид в Европа, с близо 41 500 смъртни случая при 330 000 доказани случая на заразяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР