Британското правителство е готово да излезе от Европейския съюз без

...
Британското правителство е готово да излезе от Европейския съюз без
Коментари Харесай

Великобритания е готова да излезе без сделка от ЕС през следващия месец

Британското държавно управление е готово да излезе от Европейския съюз без съглашение за бракоразвод, в случай че Народното събрание не гласоподава за проекта за Брекзит на премиера Тереза Мей. Това разгласи ръководителят на Камарата на общините (долната камара на английския парламент) Андреа Ледсъм, представена от " Ройтерс ".

" По създание това ще се случи, в случай че не гласуваме за съглашение. Правната позиция е, че ние си тръгваме без съглашение ", разяснява Ледсъм.

" Хора споделят удължете (действието на) член 50 (от Лисабонския договор), само че аз имах две срещи с обществеността в изборния си регион през последните няколко седмици и хората, без значение дали са дали своят вот за оставане или излизане от Европейски Съюз, преобладаващото мнение е просто да се продължи с процедурата " по Брекзит, означи още ръководителят на Камарата на общините.

Мей претърпя следващо проваляне по отношение на тактиката си за Брекзит нощес в английския парламент, което подкопава обещанието ѝ към водачите на Европейски Съюз да получи утвърждение на съглашението си, в случай че се съгласят да ѝ дават отстъпки. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР