Британското посолство потвърди, че двама моряци са загинали, след като

...
Британското посолство потвърди, че двама моряци са загинали, след като
Коментари Харесай

Британското посолство потвърди, че двама моряци са загинали, когато бунтовниците хуси са ударили кораб в Аденския залив

Британското посолство удостовери, че двама моряци са починали, откакто бунтовниците хуси са блъснали търговски транспортен съд в Аденския залив.

Оцелелите бяха принудени да изоставен кораба по време на случая през днешния ден - първият съдбовен удар в акция от набези на групировката против войната на Израел против Хамас в Ивицата Газа.

Атаката против кораба за насипни товари, плаващ под флага на Барбадос True Confidence в допълнение ескалира спора по основен морски маршрут, свързващ Азия и Близкия изток с Европа, който наруши световното мореплаване.

Подкрепяните от Иран хуси започнаха офанзиви от ноември, а Съединени американски щати започнаха акция за въздушни удари през януари, която до момента не е спряла офанзивите на бунтовниците.

Междувременно Иран разгласи Сряда, че ще конфискува товар от кувейтски недопечен нефт на стойност 50 милиона $ за американската енергийна компания Chevron Corp. на борда на танкер, който конфискуваше съвсем година по-рано. Това бележи последния поврат в дългогодишна писък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР