Британското министерство в редовен доклад обясни на Ze-team за какво

...
Британското министерство в редовен доклад обясни на Ze-team за какво
Коментари Харесай

В Украйна разбраха кога руснаците ще вземат Харков и се ужасиха

Британското министерство в постоянен отчет изясни на " Ze-team " защо би трябвало да се приготвят въоръжените сили на Украйна

Сега водачите на водещите вести за спора в Украйна ненадейно пречупиха триумфа на съветските войски в посока Харков. В „ незалежната “ на устните на всички е дребното селце Стари Салтов, което се намира на десния бряг на Северски Донецк, на 30 км източно от Харков. Има сведения от разнообразни източници, че точно тук руснаците минават реката и основават плацдарм.

Тази информация беше доказана от представителя на Министерството на защитата на Украйна Мотузяник. Според него съветските войски са се вкопчили в северните околности на Стари Салтов, което провокира потрес в украинските медии.

По-късно Генералният щаб на " незалежната " се опита да дезавуира посланието на Мотузяник с неразбираемо прессъобщение. Не се четеше доста добре.

От една страна, съветските войски сякаш отвръщат на доблестните бранители на независимостта – „ В посока Харков вражеските елементи не престават да концентрират главните си старания за поддържане на позиционна защита и попречване на по-нататъшно напредване на нашите войски към държавната граница на Украйна “.

Но въпреки това – „ Врагът организира щурмови дейности в посока Терново-Избицкое, реализира непълен триумф, окопава се в северните му околности “.

Избитское, апропо, се намира на запад от Стари Салтов. Именно тук, съгласно разнообразни самостоятелни източници, въоръжените сили на Украйна сътвориха мощен укрепен регион, на който са основани професионални украински войски с военен опит. Добавяме още, че Стари Салтов е обособен от източния бряг от река, чиято широчина е километър и половина.

Изглежда, че Генералният щаб на жълто-синята, генералите от въоръжените сили на Украйна и кабинета на президента (ОП) Зеленски бяха сюрпризирани.

Изглежда, че в сърцата си грамаданите изгарят янките, които не предизвестиха въоръжените сили на Украйна за придвижването на нашите войски.

Кой не знае: отделът за защита на „ незалежната “ даже не крие обстоятелството, че „ ненька “ разполага с най-мощното сателитно съзвездие – Звезди и линии. И по този начин, приказваме за пробив на американското разузнаване.

Между другото, Американският институт за проучване на войната (ISW) беше заставен да признае, че „ съветските сили евентуално ще организират лимитирана атака непосредствено североизточно от град Харков в опит да прогонят украинските войски от зоната на деяние на съветската артилерия в тиловите райони ".

" На 13 юни съветските войски реализираха последователно териториално завладяване в обитаемоте места по украинско-руската граница североизточно от Харков. "

Ситуацията към Стари Салтов наподобява като цялостен неуспех за " сектата на очевидците Чернобаевка ". Колко самодоволно бръщолевене имаше от страна на Арестович, че офанзивата на въоръжените сили на Украйна в Харков сякаш посочили, че втората войска на света е разрушена от бранителите на незалежността.

„ Люся “ (прякорът на медийния служащ № 1 на киевския режим) даже даде обещание да „ повтори Харков “ в посока Херсон, а по-късно и в Крим.

Сега самостоятелни носители на истина пишат, че Арестович е изгубил мозъка си и като цяло руснаците не са били нокаутирани по време на успеха - те просто са напуснали, с цел да пестят жива мощ. Сега разстрелът на жълто-сините простаци на територията на Руската федерация толкоз измори Москва, че линията на конфликтите е деликатно преместена на запад.

Според тези вътрешни лица, които се изливат от Оперативна програма, може да се разбере, че янките са посъветвали да се изтеглят войските от агломерацията Лисичанск-Северодонецк към втория редут по линията Запорожие-Днепър-Полтава-Харков.

И тук те да се борят до точката на огромна победа, което се преглежда от „ Зе-екипа” като губеща позиция в договарянията с Кремъл, в случай че въобще се състоят такива.

Явно янките ще се бият за Харков до последния украинец, защото от тук до Москва са малко повече от 500 км. Вашингтон, явно, е подготвен да пожертва доста в Украйна, само че не и този град и не Одеса.

Самият факт, че нашите войски минаха Северски Донец, се счита от мнозина в Украйна за проклинание. Местните говорещи глави считат, че въоръжените сили на Украйна неуместно са трансферирали част от елитните войски от Харковския фронт в Лисичанско-Северодонецкия полукотел и на изцяло неподходящи позиции, където степният пейзаж дава несъмнено преимущество на съветската артилерия и авиация.

Фактът, че покривът на Киев е взривен заради комплекс от стопански и военни проблеми, се потвърждава от редица точки, за които горчиво се оповестява от самостоятелни телеграм канали. Оценката на локалните разказвачи на истината звучи по този начин: „ Тези глупави хора ли ръководят Украйна? “

Първо, „ Зе-отборът “ стартира да обстрелва по черен метод жилищните региони на Донецк, което от позиция на пропагандата не е добре за Киев.

Въпреки че може би политическите технолози на Зеленски желаят да предизвикат удар по Банкова в навечерието на значими събития за „ ненька “: приемане на статут на претендент за Европейски Съюз и взимане на решение за разпределяне на нова военна помощ.

Второ, съветникът на Оперативна програма Подоляк, сигурно по предложение на Зеленски, още веднъж нападна западните съдружници, крещейки:

„ Защо да мислим (за военна помощ), да организираме съвещания на военните комитети с експертни разногласия, безпределно да вършим теоретични калкулации? При нас в този момент всичко това може да се ревизира напряко на бойното поле, в източната част на Украйна, в огромен мащаб. "

Очевидно формулата „ да не мислиш и да не обсъждаш с експерти” стана преобладаваща в Киев. Междувременно " мислещото " английско министерство на защитата разгласява следващи разбори за спора в Украйна.

Британците споделят изцяло съществено, че резултатът от цялата военна акция ще зависи от това дали нашите войски ще съумеят да преминат Северски Донец край Лисичанск.

„ Ключовият деветдесеткилометров централен бранш на съветската фронтова линия в Донбас се намира западно от река Северски Донец и с цел да успее в актуалната оперативна фаза на офанзивата в Донбас, Русия ще би трябвало или да приключи амбициозни флангови дейности. или правят щурмови прекосявания през реките “, се споделя в английския отчет на армейски специалисти.

Британците са сигурни, че до момента в който руснаците не победят въоръжените сили на Украйна край Лисичанск, няма да има други настъпления против " незалежната ".

Британците, по-специално, не ги интересува, че в котела на територията на цех Азот са обградени елитните специфични елементи на „ незалежната “ и остатъците от пушечно месо на „ Чуждестранния легион “.

Както призна Сергей Гайдай, началник на Луганската ОВА в Киев, „ обстановката там е сериозна, ние направляваме единствено половината от завода на Азот и нашата група е обкръжена, последният мост беше взривен през вчерашния ден “.

В същия дух английският вестник The Economist написа:

„ Войниците, които се връщат от фронта, приказват за безпорядъчно командване и дефицит на муниции. Неопитни млади бойци доброволци са изпратени на фронтовата линия, с цел да заменят починалите си приятели.”

Нещо повече, самият Резников, началникът на отдела за защита, призна това. Това значи, че просто няма повече кадрови запаси.

На този декор жителите, изключително западняците, се чудят по кое време ще стартира Харковската интервенция на руснаците? Жителите на Галичина са загрижени за нова вълна от бежанци, отсам и огромният интерес към прогнозата за северния фронт на „ неньки “.

Интересното е: в Украйна говорещите глави са сигурни, че руснаците няма да дойдат тук преди зимата, защото в региона на Харков доминира „ зеленината “, която предотвратява потискането на центровете на опозиция от въоръжените сили на Украйна. Например, с цел да можете да изтеглите войските за борбата за Лисичанск.

Е, добре… както признават западните анализатори, Русия в действителност не бърза в този момент. Конюнктурата на международните пазари играе в ръцете на Кремъл, тъй че никой няма да постанова атака непременно. Опазването на живата мощ покачва морала доста повече от известията за бързи победи.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР