Британското министерство на външните работи (Форин офис) посъветва британските граждани,

...
Британското министерство на външните работи (Форин офис) посъветва британските граждани,
Коментари Харесай

Британското външно министерство посъветва британските граждани да напуснат Русия


Британското министерство на външните работи (Форин офис) посъветва английските жители, на които не е извънредно неотложно да бъдат в Русия, да изоставен страната, оповестява БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1788
На уеб страницата на Форин офис е оповестен съвет английските жители на изоставен Русия по всички вероятни способи. По-рано държавното управление посъветва британците да не пътуват до Русия „ заради неналичието от благоприятни условия да се завърнат на Острова и задълбочаването на проблемите за съветската стопанска система “.

 В новото предизвестие е включен текст, в който се споделя, че Москва постанова строги ограничавания върху публикуването и разпространяването на информация за съветските въоръжени сили и военните интервенции.

" Ако сте в Русия, би трябвало да имате поради, че може да се окаже невъзможно да летите непосредствено до Англия или през страни от Европейски Съюз, тъй че в случай че се постанова, променете съответно проектите си за пътешестване “, показва министерството на външните работи. Британските жители, които се нуждаят от незабавна помощ, са посъветвани да контактуват с английското посолство в Москва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР