Британското кралско семейство с почти нищо не се различава от

...
Британското кралско семейство с почти нищо не се различава от
Коментари Харесай

Шокиращо е как принц Хари нарича снаха си Кейт! Кралското семейство съвсем се овъртоли

Британското кралско семейство с съвсем нищо не се разграничава от останалите фамилии по света. И преди да ни заклеймите, че те си имат дворци, придворни и купища пари, то ще ви напомним, че и те са нечии деца, внуци, снахи, зетове, съпруги и съпрузи,

Друго доказателство, че и теса просто хора са… прякорите, които си „ лепват ” един на различен.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме как принц Чарлз се обръща към новата си снаха Меган Маркъл. 

Тази седмица се разбра още, че принц Хари назовава брачната половинка си „ Мег ”, а тя пък се обръща към него с галььовното „ Хез ”. Принц Уилям пък назовава половинката си Кейт Мидълтън „ бейби ”. 

Е, обикновено е съпрузите да имат любовни имена между тях, само че забавно е друго – по какъв начин принц Хари назовава снаха си Кейт. 

Всеизвестно е, че Хари и Кейт са близки. Малкият брат на херцогинята на Кеймбридж даже е помолил снаха си за утвърждение, преди да се ожени за Меган. Дали поради топлите усеща посред им или поради нещо друго, само че Хари назовава Кейт просто и единствено „ Кат ”.

Инересно е обаче, че брат му Уилям няма послание към своята снаха, а я назовава с цялото й име – Меган. Дали това ще продължи да е по този начин – единствено времето ще покаже. / jenata.blitz.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР