Британското кралско семейство прекарва Коледа в двореца Сандрингам в Норфолк.

...
Британското кралско семейство прекарва Коледа в двореца Сандрингам в Норфолк.
Коментари Харесай

Крал Чарлз загърбва коледните традиции на майка си

Британското кралско семейство прекарва Коледа в двореца Сандрингам в Норфолк. Традицията е стартирана от Елизабет Втора през 1988 година, а предходната година след гибелта й беше продължена от крал Чарлз.
 Крал Чарлз и назначението на кралски доктор, който залита по хомеопатията и различната медицина
Решението на Чарлз, което провокира отвращение

Кралят си има кралски " врач "

Както можеше да се чака обаче, не всичко ще продължи както досега след гибелта на кралицата. 75-годишният Чарлз е подготвен да наложи някои промени, като първо стартира със листата с посетители, поканени в Сандрингам.

За тези коледни празници за първи път там ще участват и децата на брачната половинка му Камила. Това са 48-годишният Том Паркър Боулс и 45-годишната Лора Лопес. Заедно с Том ще бъдат и децата му Лола на 16 и Фреди на 13. Лора също идва с децата си - Елиза на 15 и 13-годишните близнаци Гъс и Луис.
 Камила с някогашния си брачен партньор Андрю Паркър Боулс

Камила с някогашния си брачен партньор Андрю Паркър Боулс

Според някои английски медии в Норфолк за Коледа ще пристигна и Сара Фъргюсън. Бившата брачна половинка на принц Андрю продължава да поддържа положителни връзки с кралското семейство и е евентуално да посети замъка най-малко за малко. В останалото време ще е с дъщерите и внуците си.

Всички спомагателни посетители пък допускат повече място на празничната вечеря. Затова за първи път тя няма да бъде подредена в трапезарията на Сандрингам, а в балната зала - нещо, което сигурно ще затрудни личния състав в двореца.

Последната смяна на Чарлз за момента е обвързвана с продължителността на престоя му. Малко след коледните тържества той ще замине за обичания си Хайгроув. Кралица Елизабет имаше традицията да остане в Сандрингам до февруари, напомня Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР