Британското кралско семейство е гледано под микроскоп след смъртта на

...
Британското кралско семейство е гледано под микроскоп след смъртта на
Коментари Харесай

Камила замести Хари по скандали, Чарлз се видя в чудо

Британското кралско семейство е гледано под микроскоп след гибелта на кралицата, само че свадите не стопират. И в случай че до момента те бяха специалитет на принц Хари, в този момент брачната половинка на новия монарх - Камила стъпи изкривено

Преди дни кралицата-консорт сервира на Чарлз III извънредно странна изненада. Камила не съумя да измисли нищо по-добро от това да вкара в двореца някогашния си брачен партньор.

По някаква причина тя реши, че Андрю Паркър Боулс е най-близкият й човек и го натовари с достойнството да съставлява ползите на семейството на погребението на втория братовчед на Елизабет II.

Като значим човек, Андрю гордо се настани на почетната пейка, на която стоят представители на монархията, и даже произнесе траурна тирада от името на кралското семейство, написа Daily Mail.

Според английските публицисти, това няма да е последната поява на Андрю Паркър-Боулс. Говори се, че той е в много топли връзки с кралицата-консорт и по тази причина е подготвен да извърши всяка нейна молба.

Изданието добавя, че хората са останали извънредно сюрпризирани от избора на Камила, написа standartnews.com. Някои считат, че по този метод тя е решила да подразни Чарлз, защото Паркър Боулс е върл зложелател на краля.

По всичко наподобява, че в Бъкингамския замък нещата напълно не са розови и като нищо най-после ще се окаже, че бягството на принц Хари в Щатите е цвете спрямо това, което се задава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР