Британското издание Дейли Мирър“ нареди Банско е сред 10-те най-добри

...
Британското издание Дейли Мирър“ нареди Банско е сред 10-те най-добри
Коментари Харесай

„Дейли Мирър“ нареди Банско сред топ 10 на ски курортите в света

Британското издание „ Дейли Мирър “ подреди Банско е измежду 10-те най-хубави ски курорти в света. Авторът на материала Джули Делахей го е сложила на седмо място измежду 15-те курорти, които предлага.

„ Най-добрият ски курорт в България има всичко, което е належащо за забавляваща отмора на рационални цени. Ще намерите съвършени места за спане на ниски цени. Това е съчетано с рационални разноски за храна. Колкото до ските, очаквайте завладяваща панорама, задоволително писти, от такива за начинаещи до най-тежките. Придвижването до планината е бързо, с цел да имате да прекарате повече време там “, се споделя в описанието на Банско.

Вестникът акцентира, че нормално може да се кара от декември до април без проблеми. Както да се употребяват летищата в София и Солун. Цената на седмична карта е единствено 238 лв. или по-малко от 129 евро. От години наред Банско се утвърди като топ дестинация и притегля доста туристи у нас. Проблем пред курорта е неразрешеният и до през днешния ден от страната проблем с построяването на втори кабинков въжен превоз, който да облекчи опашките от чакащи скиори и сноубордисти.

Ето и цялостната ранглиста на „ Дейли Мирър “:
Мерибел (Франция)Червиня (Италия)Ревълсток (Канада)Куршевел (Франция)Вербие (Швейцария)Лех (Австрия)Банско (България)Вейл (САЩ)Цермат (Швейцария)Кортина (Италия)Тин (Франция)Аспен (САЩ)Парк Сити (САЩ)Риксгрансен (Швеция)Бормио (Италия)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР