Британско-шведската компания AstraZeneka опроверга съобщенията за ниска ефективност на ваксината

...
Британско-шведската компания AstraZeneka опроверга съобщенията за ниска ефективност на ваксината
Коментари Харесай

AstraZeneca опроверга съобщенията за ниска ефективност на ваксината й при възрастните хора

Британско-шведската компания AstraZeneka опроверга известията за ниска успеваемост на имунизацията ѝ при възрастните хора, наричайки сходни данни " безусловно погрешни ", заяви Ройтерс, базирайки се на писмен отговор от производителя на изявления в немски медии.

По-рано вестник " Ханделсблат ", базирайки се на източници в ръководещата в Германия коалиция, заяви, че препаратът провокира нужната реакция на организма при хора над 65 години в едвам 8 % от случаите. Таблоидът " Билд ", от своя страна, заяви, че съгласно немското държавно управление, европейският регулатор ще даде позволение за потреблението на имунизацията на AstraZeneca единствено за жители до 65-годишна възраст.

В отговора си английският Съвместен комитет за имунизации и имунизации поддържа слагането на имунизацията на възрастни хора. Освен това, кръвните проби, взети от по-възрастни участници в клиничните изпитвания демонстрира мощен имунен отговор на имунизацията.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР