Британско семейство постави камери в дома си заради страха си,

...
Британско семейство постави камери в дома си заради страха си,
Коментари Харесай

Камери запечатаха как полтъргайст вилнее в къщата на семейство

Британско семейство сложи камери в дома си поради страха си, че мястото е " обладано от дявол " и бяха ужасени, когато на фрагментите видяха активност, сходна на полтергайст.

Робърт, Полин и техният наследник Бари, живеят в къщата в Грейвсънд, Кент в продължение на 10 години.

Преди шест години, обаче, съгласно техните думи, те стартират да виждат странни неща, които се случват към стаята на Бари, което ги кара да мислят, че стаята на 33-годишния мъж може да съставлява " портал " към различен свят, осведоми " Дейли Мейл ".



Страховитите фрагменти от камерите показазват поредност от странни неща, които се случваха в къщата като чудодейно местеща се чаша, независимо движещ се стол, затваряне и отваряне на порти и други

Семейството се е изплашило толкоз доста, че счита да докара екзорсист или експерт по паранормалното.



54-годишният Робърт споделя: " Това е в действителност необичайно място за живеене. Приятели и съседи споделят, че се опасяват да идват при нас, изключително след залез слънце. Дори и до тоалетната не желаят да отидат. Когато въпреки всичко някой другар се престраши да пристигна, на потегляне той споделя " довиждане " и на духа, а от време на време незабавно по-късно се отваря или затваря врата ".



Семейството споделя пред изданието, че се надява един ден всички тези странни неща да приключат и да могат да имат естествен дом като другите хора.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР