Британско момиченце на 7 годинки поиска от премиера Борис Джонсън

...
Британско момиченце на 7 годинки поиска от премиера Борис Джонсън
Коментари Харесай

7-годишно британче поиска от Борис Джонсън извинения за нарушените правила по време на локдауните

Британско момиченце на 7 годинки изиска от премиера Борис Джонсън да му се извини, тъй като спазвало условията да не участва на празненства по време на локдауните, а за Джонсън се разбра, че е нарушил тези правила, съобщи Би Би Си.

Малката Изобел даже написала писмо до Джонсън, в което му разказвала по какъв начин е пропуснала две празненства за рождения си ден поради локдауните. Изобел има още две по-малки сестри и на всички тях било доста мъчно да се виждат с приятелки, когато било в действие правилото за събиране на единствено до шест души на едно място. Родителите на Изобел споделят, че се гордеят с настояването на щерка си към Джонсън. Те споделят, че дребната Изобел чувствала, че е незаслужено тя да съблюдава разпоредбите, а различен не. Сама Изобел, която живее в Шефийлд и която желае през април да отпразнува с приятелки осмия си рожден ден, се надява, че Джонсън ще й се извини и му предлага идващия път и той да съблюдава разпоредбите.

След представянето предишния понеделник на изводите на проверяващата чиновничка Сюзан Грей за празненства на Даунинг стрийт 10 в нарушаване на разпоредбите на локдауните, Джонсън се извини на сънародниците.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР